Posted inActualitate

Liliana Băbeanu este candidatul PNL la primăria comunei Vișani • ProBraila • Stiri Braila

Liliana Băbeanu este candidatul PNL la primăria comunei Vișani • ProBraila • Stiri Braila

Președintele PNL Răila, deputatul Alexandru Popa, a anunțat că sâmbătă, 20 aprilie, a fost depusă la Biroul Electoral de Circumscripție Vișani candidatura Lilianei Băbeanu, un antreprenor local, la primăria comunei.

Liliana Băbeanu deține o farmacie în localitate și interacționează zi de zi cu oamenii din comună, le cunoaște nevoile și problemele și dorește foarte mult să le schimbe viața în bine nu doar din punct de vedere al stării lor de sănătate.

”O apreciez foarte mult pe Liliana Băbeanu, am văzut la ea o dorință sinceră de implicare și am încredere că va fi un primar foarte bun. Iar susținerea mea, în calitate de președinte al PNL Brăila și de deputat, va fi deplină, în tot ce va ține de proiectele de interes pentru comunitate. A venit timpul ca locuitorii comunei Vișani să scape de sub jugul comunist și alături de Liliana Băbeanu să facă schimbarea!”, a declarat deputatul Alexandru Popa, președintele PNL Brăila, și candidat al acestei formațiuni politice la funcția de președinte al Consiliului Județean Brăila.

Liliana Băbeanu este unul dintre consilierii PSD, aleși în 2020 pe listele acestui partid, care în acest an au ales să treacă la PNL.

 » Citește toată știrea aici…