Posted inActualitate

Cetățenii Brăilei au dreptul să fie consultați în privința cheltuirii unei părți din bugetul primăriei • ProBraila • Stiri Braila

Cetățenii Brăilei au dreptul să fie consultați în privința cheltuirii unei părți din bugetul primăriei • ProBraila • Stiri Braila

Cătălin Canciu, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Brăila spune că nu se poate face nimic dacă nu este o administrație funcțională, iar actualul primar se manifestă ca un mic dictator.

”Nu putem atrage bani, nu putem transforma sănătatea într-o sănătate europeană, nu putem face din sport o preocupare a tuturor tinerilor, nu putem face nimic, dacă nu avem o administrație funcțională. Astăzi, actualul primar se manifestă ca un mic dictator. Și îmi asum ceea ce spun. Nu există audiență. Un brăilean nu poate ajunge la primarul Brăilei pentru a-i relata o problemă. Primarul crede că le știe pe toate, că este cel mai bun, el promite în stânga, promite în dreapta, fără ca oamenii din cadrul primăriei să funcționeze, împreună cu primarul, în cadrul unei echipe”, a spus Cătălin Canciu.

Candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Brăila a spus că liberalii au o echipă de tineri care lucrează la un program în care brăilenii pot fi consultați.

”Primăriile liberale din marile orașe se consultă cu cetățenii în ceea ce numim democrație participativă sau bugetare participativă, în care o parte din bugetul primăriei este alocat pe proiecte pe care oamenii le doresc pentru comunitate, iar în funcție de numărul de voturi sunt finanțate parte din aceste”, a spus Cătălin Canciu.

Liberalul a mai spus că digitalizarea administrației și funcționarea cu ușa primarului permanent deschisă este o normalitate, iar în cei 7 ani cât a fost inspector școlar general ușa sa a fost permanent deschisă și totul s-a desfășurat sub o transparență totală.

 » Citește toată știrea aici…