Posted inActualitate

Versiunea lui Dragomir și a IPJ Brăila după incidentul de azi noapte • ProBraila • Stiri Braila

Versiunea lui Dragomir și a IPJ Brăila după incidentul de azi noapte • ProBraila • Stiri Braila

După scandalul de azi noapte, în care un tânăr de la PNL a fost lovit de PSD-iștii veniți să-și facă singuri dreptate, primarul Marian Dragomir a postat pe pagina sa versiunea sa la cele întâmplate. Niciun cuvânt despre cum a fost agresat acel tânăr și nici despre îndemnurile la violență care se aud pe fundalul înregistrării transmise de liberali.

”PNL mi-a scris numele pe CRUCE și că pe 9 iunie MĂ ÎNGROAPĂ pentru o mână de voturi!!! Golăneala de la Cireșu a ajuns în Brăila !!! Au coborât mult mult prea jos și au înscenat mizerii ca să își acopere mizeriile !!!

Sute de persoane au împrăștiat, toată noaptea, pliante negative cu mine, cu Mihai Tudose si Chiriac Francisk Iulian. Au fost prin toate cartierele când brăilenii dormeau !!!!

MI-AU FACUT COROANE MORTUARE PE CARE LE-AU PUS PE STRĂZI !!! Este o amenințare, dar nu îmi e frică !!!

Au lipit abțibilduri roșii cu mesajul “Votați PSD” pe geamurile și oglinzile de la mașini ca să se dezlipească greu și să ne înjure brăilenii pe noi !!! Colegii mei au dezlipit mii de abțibilduri !!!

Am anunțat Politia si instituțiile statului competente încă de la ora 18.30 că PNL urmează să distribuie materiale negative.

SUNT ILEGALE!!!!

Am anunțat Poliția la ora 23.30 când au început să intre în Brăila găștile bătăușului de la Cireșu, șeful PNL.

AM MERS ȘI AM SESIZAT PERSONAL POLIȚIA în miezul nopții cand PNL-iștii umpleau orașul de materiale denigratoare si se grupau pe găști pentru că ÎN BRĂILA ORDINEA TREBUIE SĂ O FACĂ POLIȚIA, NU GĂȘTILE, CA LA CIREȘU, CU BÂTA AȘA CUM STIU EI !!!

Au făcut o mizerie și mi-au ÎNSCENAT o mizerie !!!

 » Citește toată știrea aici…