Posted inActualitate

„Dacă ne unim și ieșim la vot, cu siguranță vom schimba Brăila” • ProBraila • Stiri Braila

„Dacă ne unim și ieșim la vot, cu siguranță vom schimba Brăila” • ProBraila • Stiri Braila

Președinta PUSL Brăila, Laura Iusein, candidat la Consiliul Local Municipal și de asemenea, candidat la alegerile parlamentare, i-a mulțumit președintelui Partidului Republican – Filiala Brăila, Dorin Silviu Petrea, pentru susținerea oferită de republicani la alegerile din 9 iunie pentru PUSL la Consiliul Local, Consiliul Județean și la Europarlamentare.

Fostul deputat UNPR Dorin Silviu Petrea a anunțat că republicanii vor vota PUSL la Consiliul Local Municipal și Consiliul Județean, precum și la alegerile europarlamentare, iar la președenția Consiliului Județean în va susține pe candidatul PNL, Alexandru Popa, care are cele mai mari șanse de a-l învinge pe actualul președinte CJ.

„Eu am propus brăilenilor șah mat domnului Tudose, fiind doi brăileni pe listele europarlamentare și am făcut un apel tuturor brăilenilor care au ceva cu PSD: au ocazia să se răzbune, votând Laura Iusein la europarlamentare. Mulțumesc mult de tot brăilenilor. Îi aștept la vot pe 9 iunie, eu n-am să-i dezamăgesc. Împreună cu voi, brăilenii, împreună cu toată lumea, dacă ne unim, să ieșim la vot, cu siguranță vom schimba Brăila și eu voi fi vocea brăilenilor în Consiliul Local. Nu am să vă dezamăgesc și o să ducem la final toate proiectele pe care le-am propus în campania electorală și să facem din imposibil posibil. Vă aștept la vot”, a declarat Laura Iusein.

Publicitate electorală – Comandat de PUSL – filiala Brăila pentru probr.ro, executat de Boală Cristian Silviu PFA. Cod mandatar financiar 21240113

 » Citește toată știrea aici…