Posted inActualitate

Candidații PNL la Primăria Brăila și Consiliul Local Municipal, primii pe buletinele de vot

Candidații PNL la Primăria Brăila și Consiliul Local Municipal, primii pe buletinele de vot

PNL Brăila vine în fața brăilenilor cu o listă de candidați cu o vastă experiență în domeniile lor de activitate, pe care vor să o pună în practică în viitorul Consiliu Local Municipal Brăila.

După o campanie reușită, după sutele de întâlniri cu mii de oameni în municipiu și în județ, brăilenii au înțeles că singura variantă pentru schimbarea în bine atȃt a municipiului cȃt şi a județului, suntem noi. Sunt convins că și după ziua decisivă – 9 iunie – brăilenii ne vor arăta încrederea lor, ne vor onora cu votul lor și ne vor menține acolo unde această echipă de oameni minunați merită – PE PRIMUL LOC! Numai prin aplicarea ştampilei VOTAT, pe data de 9 iunie, administraţia PSD va pleca acasă odată pentru totdeauna!”, spune Cătălin Canciu, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Brăila, și cel care deschide lista de consilieri locali.

Pe lista PNL pentru CLM îi regăsim pe. Nicoleta Ivașcu – avocat, Ștefănuț Radu – cadru universitare, Cristian Ioan – avocat, Carmen Ion – cadru universitar, Romică Andone – inginer, Daniela Petre – profesor, Mihai Pascale – profesor, Alexandru Drogeanu – licențiat în Educație fizică și sport, Petrică Popa – antreprenor, pensionar, Alexandru Micu – jurist, Fănel Purice – avocat, Adrian Mihalache – jurist, George Marius Sandu – economist, Andrei Budur – specialist HORECA.

La alegerile pentru funcția de primar și pentru Consiliul Local Municipal Brăila, PNl se află pe pozișia 1 pe buletinele de vot, iar liberalii speră că vor fi tot primii și în opțiunile electoratului, pentru că au demonstrat că sunt singura alternativă la actuala administrație PSD.

Publicitate electorală – Comandat de Partidul Național Liberal, executat de PFA Boală Cristian Silviu, pentru probr.ro, cod mandatar financiar 21240015

 » Citește toată știrea aici…