Posted inActualitate

Brăilean ARESTAT pentru că a fost “peștele” soției sale timp ce 12 ani. Femeia s-a prostituat până în aprilie 2024, când bărbatul a găsit o tânără pe care ar fi convins-o, prin metoda “Loverboy”, să își vândă trupul – stiri Braila

Brăilean ARESTAT pentru că a fost “peștele” soției sale timp ce 12 ani. Femeia s-a prostituat până în aprilie 2024, când bărbatul a găsit o tânără pe care ar fi convins-o, prin metoda “Loverboy”, să își vândă trupul – stiri Braila

Un brăilean de 32 de ani a fost reținut și, ulterior, arestat preventiv pentru proxenetism. Pe 29 mai, polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au efectuat două percheziții domiciliare și l-au săltat pe individ. 

Potrivit anchetatorilor, Florin Sarivan ar fi determinat și înlesnit practicarea prostituției, începând cu anul 2012 și până în luna aprilie 2024, în diferite state europene, de către o femeie de 39 de ani. Surse judiciare au precizat pentru DEBRAILA.ro faptul că este vorba despre soția bărbatului. 

„Acesta ar fi folosit violența verbală și fizică pentru a o determina pe femeie să continue practicarea prostituției, obținând în toată perioada foloase patrimoniale de pe urma acestei activități”, arată oamenii legii.

Totodată, individul este acuzat că, în aprilie-mai 2024, prin folosirea metodei „Loverboy”, respectiv prin simularea unei relații sentimentale și sub premisa obținerii de foloase patrimoniale pentru un viitor împreună, ar fi determinat o tânără de 21 de ani, tot din Brăila, să practice prostituția într-un stat european și în România.

Se pare că și în acest caz, Florin Sarivan ar fi folosit violențe fizice și verbale pentru a o determina pe tânăra de 21 de ani să continue practicarea prostituției, obținând foloase patrimoniale de pe urma acestei activități.

Pe 30 mai, brăileanul a fost prezentat judecătorului de drepturi și libertăți cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă.

„Admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Brăila. (…) Dispune arestarea preventiv , pentru o perioadă de 30 de zile, începând cu data de 30.05.2024, până la data de 28.06.2024 inclusiv, a inculpatului SARIVAN FLORIN cercetat pentru săvârsirea infracțiunilor de proxenetism. (…) Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului”, se arată în soluția pe scurt a Judecătoriei Brăila. 

 » Citește tot articolul aici…