Posted inActualitate

Dacia Unirea Brăila a încheiat sezonul de Liga a 3-a cu o victorie cu 3-2 în meciul cu Voința Limpeziș • ProBraila • Stiri Braila

Dacia Unirea Brăila a încheiat sezonul de Liga a 3-a cu o victorie cu 3-2 în meciul cu Voința Limpeziș • ProBraila • Stiri Braila

Dacia Unirea Brăila a încheiat acest sezon de Liga a 3-a cu o victorie în fața ultimei clasate, Voința Limpeziș, scor 3-2 (2-1). Meciul din ultima etapă a părut unul de vacanță, în care niciuna dintre echipe nu părea să se gândească la altceva.

Dacia Unirea Brăila a avut o prima mare ocazie de gol în minutul 10, prin Christopher Amaechi, revenit la echipă, după un periplu prin Italia și Slovenia. Cei care aveau să deschidă scorul au fost oaspeții, în minutul 17, după o nesincronizare a fundașilor centrali de la Dacia Unirea la marginea careului. Mingea a ajuns la Alexandru Lemnaru, care a intrat în careu și a șutat pe lângă Moisoiu, 0-1.

În minutul 31, la o lovitură liberă de la circa 40 de metri, Mohammed Alamin a trimis mingea în careu și Alexandru Duțu a reluat cu capul de la 8 metri de poartă, și a trimis la colțul lung, 1-1. În minutul 41 Christopher Amaechi a primit o pasă în careu, cu spatele la poartă, a pivotat și a șutat puțin pe lângă poartă, de la 10 metri. În minutul 42 Christopher Amaechi și-a luat revanșa după cele două ratări și a marcat cu un șut imparabil de la marginea careului de 16 metri, iar scorul după primele 45 de minute a fost 2-1 pentru Dacia Unirea Brăila.

În minutul 47 Voința Limpeziș a avut o ocazie de a egala, dar portarul Moisoiu a respins în corner. Peste 6 minute Ayanga a șutat de la 18 metri, dar mingea a trimis puțin pe lângă vinclul porții brăilene. În minutul 56 Alexandru Duțu a șutat din colțul careului de 16 metri, lateral stânga, dar portarul Vișan a respins cu piciorul.

În minutul 66 Christopher Amaechi îi trimite o pasă printre fundașii centrali ai oaspeților lui Koko Dedan,

 » Citește toată știrea aici…