Posted inActualitate

Efective mărite de jandarmi la toate evenimentele ce au loc în municipiul și județul Brăila la acest sfârșit de săptămână

Efective mărite de jandarmi la toate evenimentele ce au loc în municipiul și județul Brăila la acest sfârșit de săptămână

Jandarmii brăileni vor fi prezenți la evenimentele din acest weekend atât în municipiul cât și în județul Brăila și vor asigura măsuri de ordine publică.

În municipiul Brăila, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila se vor afla în misiune la manifestările cultural artistice prilejuite de cele două festivaluri, respectiv Festivalul concurs Internațional de Muzică Ușoară ”George Grigoriu” ediția 2024, care are loc la casa Tineretului, precum și la Festivalul Primăverii, ce se va desfășura în Parcul Monument.

Sâmbătă 25 mai a.c. jandarmii se vor afla în zona stadionului Municipal unde se va desfășura meciul de fotbal din Liga a 3- a dintre echipele AFC Dacia Unirea Brăila și ACS Voința Limpeziș.

Pe raza județului efectivele de jandarmi vor fi prezente la “Ianca AIRSHOW” desfășurat pe Aerodrom în data de 25 mai a.c.; la “Zilele Orașului Însurăței”, unde pe parcursul a două zile 25 și 26 mai a.c. vor avea loc manifestări cultural-artistice și, de asemenea, vor fi prezenți la “Festivalul brânzei de Gulianca” ediția a VII-a.

În toate aceste misiuni, jandarmii vor avea alături echipaje ale Inspectoratului de Poliție Județean Brăila și Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Dunărea” al județului Brăila.

”Indiferent de evenimentul la care alegeți să participați vă recomandăm să manifestați un comportament civilizat și să respectați indicațiile forțelor de ordine.  În cazul în care sunteți martorii săvârșirii unor fapte de natură antisocială apelați numărul unic de urgență 112, sau adresați-vă celui mai apropiat echipaj de jandarmerie ori poliție”, transmit reprezentanții Jandarmeriei Brăila.

 » Citește toată știrea aici…