Posted inActualitate

“Votezi cu Canciu, care deja este de sacrificiu, este ca și cum ai vota cu Dragomir” | Cîrligea (AUR): “Mai bine nu te mai prezinți decât să te prezinți să faci joc de glezne!” – stiri Braila

“Votezi cu Canciu, care deja este de sacrificiu, este ca și cum ai vota cu Dragomir” | Cîrligea (AUR): “Mai bine nu te mai prezinți decât să te prezinți să faci joc de glezne!” – stiri Braila

Florin Cîrligea (foto stânga), candidatul AUR la Primăria Brăila, susține că orice vot pentru Cătălin Canciu (foto dreapta), candidatul PNL la Primăria Brăila, reprezintă un vot pentru social-democratul Marian Dragomir, în ciuda faptului că liberalul Canciu se declară un opozant al actualului primar.

Cîrligea își argumentează declarația cu trimitere la o înregistrare audio publicată de site-ul Aktual24 în care Alexandru Popa, președintele PNL, afirmă despre Cătălin Canciu, unul dintre oamenii săi de încredere din partid – pe care l-a desemnat drept candidat pentru fotoliul de primar al Brăilei, că „este pregătit ca miel de sacrificiu”. În replică, Popa a susținut că înregistrarea audio a fost realizată cu ajutorul Inteligenței Artificiale. 

„Inteligența Artificială a declarat că domnul Canciu este miel de sacrificiu, o chestie de genul acesta, și că n-are nicio șansă cu Dragomir. E Partidul Comasat! Chiar dacă a declarat Inteligența Artificială cu două mâini și două picioare, e jenant. (…) În momentul în care votezi cu Canciu, care deja este de sacrificiu, este ca și cum ai vota cu Dragomir. Este aceeași treabă! Nu poți să vii la o luptă, să spui că tu ești anti-PSD, să spui fel de fel de năzdrăvănii și să ai meciul pierdut din start. Mai bine nu te mai prezinți… Știți, neprezentarea e 0-3! Decât să te prezinți, să faci joc de glezne și să se pedepsească cu altele”, a subliniat candidatul AUR.

Recent, Florin Cîrligea l-a taxat pe liberalul Cătălin Canciu, care nu este doar candidat, ci și inspector școlar general, pentru vocabularul pe care l-a folosit într-o conferință de presă atunci când l-a atacat pe Viorel Botea, fost inspector școlar general și membru AUR. Canciu vorbea despre faptul că „andropauza este mai periculoasă decât menopauza”.

„În ultima perioada,

 » Citește tot articolul aici…