Posted inActualitate

”Marile probleme ale brăilenilor sunt prețurile la apă și gunoi. Fratele președintelui CJ încasează între 15 și 25 mii de lei salariu de la CUP Dunărea” • ProBraila • Stiri Braila

”Marile probleme ale brăilenilor sunt prețurile la apă și gunoi. Fratele președintelui CJ încasează între 15 și 25 mii de lei salariu de la CUP Dunărea” • ProBraila • Stiri Braila

Deputatul Alexandru Popa, candidatul PNL la funcția de președinte al CJ Brăila, a spus că în întâlnirile pe care le-a avut cu brăilenii, atât în municipiu cât ș în județ, aceștia i-au ridicat problemele cu prețul apei potabile și taxa de salubritate. Oamenii i s-au plâns liderului PNL de faptul că prețul apei potabile în ultimii trei ani a fost cel mai mare din țară, iar în acest mandat al actualilor șefi ai administrației locale prețul apei potabile s-a dublat.

Popa a spus că din 10 iunie județul Brăila va fi invadat de gunoaie, iar tot ce au făcut cei de la PSD ”este tot o șarlatanie, tot o escrocherie, cum a fost cu taxa pe apa de ploaie”

Când a fost întrebat de cetățeni de ce prețul apei potabile din Brăila este cel mai mare din țară, Alexandru Popa le-a explicat:

”Cum să nu fie prețul mare când la CUP Dunărea, muncitorii muncesc pe salariul minim pe economie. Acolo cred că salariile ar trebui un pic mărite. Dar dacă ne uităm la conducere…De exemplu, fratele domnului președinte al CJ ia între 150 și 200 de milioane (de lei vechi – n. red). Să iasă public domnul președinte să ne spună. Vi se pare normal ca noi să-i plătim pentru a-i întreține fratele?”.

Președintele PNL Brăila a declarat că în ultimul timp șeful CJ Brăila a declarat despre el că poate să facă un milion de filmulețe și să vină cu o mie de proiecte, pentru că va rămâne tot unul de la țară sau un bătăuș, cum l-a tot numit Chiriac.

”Eu vreau să-i mai spun încă ceva. Proiectele unde sunt domnul președinte? Proiectul dumneavoastră este faptul că mă atacați pe mine personal. Nu am văzut să spuneți un lucru pe care l-ați făcut în ultimii 8 ani.

 » Citește toată știrea aici…