Posted inActualitate

”Nu putem vorbi de dezvoltare fără învățământ universitar, fără să dezvoltăm sănătatea și cultura” • ProBraila • Stiri Braila

”Nu putem vorbi de dezvoltare fără învățământ universitar, fără să dezvoltăm sănătatea și cultura” • ProBraila • Stiri Braila

Marcel Gurgu, candidat la primăria municipiului Brăila pentru alegerile din 9 iunie, a spus că un primar nu trebuie să fie al unui partid ci trebuie să fie al tuturor cetățenilor. El a spus că și-a dorit să candideze la aceste alegeri și a găsit sprijin de la PSR, partid din partea căruia va candida, dar are proiectele sale personale, bazate pe trei piloni.

”Respect toți cetățenii acestei urbe, indiferent de etnie, de pregătire socio-profesională și de crezul politic. Și respect absolut toți contracandidații mei. Am o experiență de aproape jumătate de secol și în administrație, și în învățământul superior și în construcții civile și industriale, dar și în activitatea de conducere în întreprinderi, de la micro la macro. Vreau să lupt pentru ca, copii noștri să nu mai trebuiască să plece din Brăila pentru a-și realiza visurile”, a spus Gurgu.

Marcel Gurgu și-a construit singur un program de campanie, structurat pe două paliere, activitatea curentă și cea de perspectivă. El a spus că programele de strategie sunt cele mai importante și are trei piloni importanți.

”Nu putem vorbi de dezvoltare fără învățământ universitar, fără să dezvoltăm sănătatea și cultura. În strategia mea de dezvoltare acești piloni se vor bucura de mare atenție. Și punctual am proiecte concrete, cu soluții sustenabile de realizare”, a declarat Marcel Gurgu.

Gurgu a mai spus că în urm acu doi ani, când PSD a prezentat strategia pentru județul Brăila până în anul 2030 a încercat să le sugereze câteva idei, dar s-a lovit de refuzul acestora, care au spus că cele expuse de el nu se pot realiza.

Reamintim că Marcel Gurgu a fost consilier local în mandatul 1996-2000, iar din ianuarie 1998 a fost viceprimar al municipiului Brăila. În timpul mandatului său a venit cu o propunere de construire a unor garaje pe o platformă situată în cartierul Radu Negru,

 » Citește toată știrea aici…