Posted inActualitate

Cu poliția nu-i de glumă. Acțiuni desfășurate în cursul zilei de joi, 16 mai • ProBraila • Stiri Braila

Cu poliția nu-i de glumă. Acțiuni desfășurate în cursul zilei de joi, 16 mai • ProBraila • Stiri Braila

În ultimele 24 de ore, polițiștii au acționat, la nivelul întregului județ pentru a preveni faptele antisociale, organizând 12 acțiuni și au intervenit la 36 de evenimente, dintre care 29 au fost sesizate de cetățeni prin 112.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 152 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 67.000 de lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 7 permise de conducere și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

Tot ieri, în cadrul acțiunii BLOCADA, organizată din dispoziția conducerii Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea/combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, dispozitivele curente au fost suplimentate.

La data de 16 mai a.c., în intervalul orar 18:30-20.30, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat și desfășurat o acțiune pentru creșterea gradului de siguranță rutieră și depistarea persoanelor ce conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise, pe DJ221, pe raza localităților Romanu și Gemenele.

Astfel, au fost aplicate 17 sancțiuni contravenționale conform OUG 195/2002, dintre care 6 pentru nerespectarea regimului legal de viteză. Au fost efectuate 16 testări cu aparatul etilotest și verificări ale persoanelor legitimate în aplicația eDAC.

 » Citește toată știrea aici…