Posted inActualitate

”Când au apărut filmulețele cu deputatul Popa la școala din Cireșu, primarul Dragomir făcea campanie la Ziua Colegiului Murgoci” • ProBraila • Stiri Braila

”Când au apărut filmulețele cu deputatul Popa la școala din Cireșu, primarul Dragomir făcea campanie la Ziua Colegiului Murgoci” • ProBraila • Stiri Braila

Cătălin Canciu, candidatul PNL la funcția de primar al municipiului Brăila, a declarat într-o conferință de presă că în perioada în care au apărut acele clipuri în care Alexandru Popa era filmat în școala din comuna Cireșu, primarul municipiului Brăila își făcea campanie electorală în fața elevilor, la Ziua Colegului Murgoci, pe scena Teatrului Maria Filotti.

Canciu a spus că are o filmare în care primarul Dragomir promitea în fața elevilor și a cadrelor didactice de la Colegiul Murgoci, că reabilitează școli, că reabilitează grădinițe și le va acorda și finanțare clubului de robotică al Colegiului. Acesta a criticat și modul în care era îmbrăcat primarul la acel eveniment, când a urcat pe scena Teatrului Maria Filotti, la fel ca președintele CJ Brăila, care lea- promis celor de la Școala Dr. Luca, o școală privată, că îi va ajuta el cu un microbuz pentru care cei de la școală solicitau sponsorizări.

Referitor la faptul că a fost acuzat că aduce în campania PNL pe unii inspectori școlari, Canciu a spus că aceștia vin de bună voie, pentru că îl apreciază, iar în cazul în care va câștiga funcția de primar o parte dintre ei vor lucra la Primărie, pentru că sunt foarte buni în scrierea de proiecte europene.

În cea ce privește înregistrările de la Școala din comuna Cireșu, Canciu a spus că a tratat cu seriozitate maximă subiectul și a fost constituită o comisie de cercetare disciplinară, din care nu face parte niciun membru PNL, care a solicitat directoarei un punct de vedere, iar ”această comisie va analiza și vom vedea dacă este o încălcare a legii”/.

”Domnul deputat nu a folosit niciun cuvânt legat de politică. Vă dau, vă fac. Doar o filmare care arată întradevăr traseul profesional, traseul în viață.

 » Citește toată știrea aici…