Posted inActualitate

Visul frumos s-a spulberat. HC Dunărea Brăila învinsă categoric de Gloria Bistrița Năsăud în semifinalele EHF European League

Visul frumos s-a spulberat. HC Dunărea Brăila învinsă categoric de Gloria Bistrița Năsăud în semifinalele EHF European League

Sâmbătă după amiază, în Sala Raiffeisen Sportpark Graz, HC Dunărea a suferit o înfrângere fără drept de apel în semifinala EHF European League, cu CS Gloria Bistrița Năsăud. Echipa antrenată de Florentin Pera s-a impus cu 37-26 (20-14), într-un meci în care Brăila nu a condus niciodată, iar cele două echipe au fost la egalitate o singură dată, la scorul de 4-4.

Dunărea a avut primul atac al meciului, dar Gonzalez a pierdut mingea și Bazaliu a marcat , apoi după doar câteva secunde Laslo a marcat pentru 2-0. Liscevic a marcat pentru Brăila, cu o aruncare frumoasă de la șold, însă Bazaliu a marcat din nou pentru echipa lui Pera. Quintino a înscris pentru 3-2, însă Laslo a refăcut diferența de două goluri. Jezic și Quintino au marcat pentru Brăila și în minutul 7 scorul era egal, 4-4. Bistrița s-a distanțat din nou la două goluri și puteau să se ducă chiar la trei, însă aruncarea de pe propriul semicerc de 9 metri a lui Bazaliu a trecut pe lângă poarta Dunării.

Bistrița s-a distanțat la trei goluri în minutul 21, când Niombla a marcat pe un contraatac în poarta goală. La 13-10 Jan Leslie a cerut time-out, dar nu a avut efectul scontat pentru echipa brăileană care a mai primit două goluri și scorul s-a făcut 15-10 în minutul 25. Schmelzer a marcat apoi pentru 15-11, dar Bistrița a ripostat cu două goluri marcate de Mbengue Rodriguez și Bazaliu și diferența s-a mărit la 6 goluri, 17-11 în minutul 26. La 18-12 Gonzalez a ratat o aruncare de la 7 metri, iar Dahl a făcut ca avantajul echipei bistrițene să fie de 7 goluri, La pauză s-a intrat la scorul de 20-14, cu un ultim gol marcat de Mohamed.

După pauză, Dunărea a marcat primul gol,

 » Citește toată știrea aici…