Posted inActualitate

Și tu poți deveni polițist • ProBraila • Stiri Braila

Și tu poți deveni polițist • ProBraila • Stiri Braila

Mai e puțin și se încheie perioada de înscrieri în cele două unități de învățământ postliceal ale Poliției Române, din Câmpina și Cluj-Napoca. Încă mai ai timp până la data de 14 mai inclusiv!

1.640 de locuri sunt pregătite pentru viitorii polițiști, din care 1.340 la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr”, Câmpina și 300 la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan, Cluj-Napoca.

Detalii privind organizarea și desfășurarea concursurilor:

  • În perioada 24 aprilie – 14 mai 2024 (inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică), candidații pot depune cererile de înscriere, exclusiv în format electronic, la adresa de e-mail resurseumane@br.politiaromana.ro. Candidații se pot înscrie la o singură școală postliceală.
  • Depunerea documentelor pentru dosarul de recrutare – până la data de 21 mai 2024;

Sesiunea de admitere cuprinde mai multe etape. După încheierea perioadei de recrutare, sunt planificate evaluarea psihologică a candidaților, proba de evaluare a performanței fizice, susținerea probei de evaluare a cunoștințelor, iar, la final, examinarea medicală a candidaților rămași în concurs după parcurgerea etapelor amintite.

Evaluarea psihologică a candidaților se realizează și se finalizează până la data de 21 mai 2024, conform planificării care va fi comunicată în timp util, pe site-ul IPJ Brăila, la secțiunea Carieră-Admitere.

Susținerea probei de evaluare a performanței fizice – în perioada 25 – 31 mai 2024;
Candidații care au promovat proba de evaluare a performanței fizice vor susține proba de evaluare a cunoștințelor la data de 15 iunie 2024, iar rezultatele obținute vor fi aduse la cunoștința candidaților prin postarea pe site-ul oficial al unității de învățământ pentru care optează, până la data de 16 iunie 2024.

Susținerea probei de evaluare a cunoștințelor – 15 iunie 2024;
Proba de evaluare a cunoștințelor se va susține la unitățile de învățământ pentru care au optat,

 » Citește toată știrea aici…