Posted inActualitate

Acțiuni ale polițiștilor brăileni în ziua de sâmbătă, 4 mai, și în noaptea de Înviere • ProBraila • Stiri Braila

Acțiuni ale polițiștilor brăileni în ziua de sâmbătă, 4 mai, și în noaptea de Înviere • ProBraila • Stiri Braila

Sâmbătă, 4 mai a.c., în cadrul acțiunii BLOCADA, desfășurată în sistem integrat, polițiștii și jandarmii au desfășurat 10 acțiuni și razii pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri. Acțiunile desfășurate au fost menite să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății, intervenindu-se la 50 de evenimente, 41 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 90 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 38.435 de lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 5 permise de conducere și au ridicat 1 certificat de înmatriculare.

Azi-noapte, 4 mai a.c., la ora 0:15, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila l-au oprit în trafic pe un tânăr, în vârstă de 26 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe raza localității Romanu. În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat faptul că acesta avea dreptul de a conduce reținut. Întrucât nu a putut prezenta certificatul de înmatriculare al vehiculului, șoferul a fost sancționat contravențional cu amendă, în valoare de 1.320 de lei, conform O.U.G 195/2002.

Pe numele bărbatului a fost întocmit și dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Tot aseară, la ora 22:15, un tânăr, în vârstă de 27 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un vehicul pe Calea Călărașilor, ar fi acroșat un vehicul ce era staționat. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

 » Citește toată știrea aici…