Posted inActualitate

Mădălin Orzan candidează din partea PNL la Primăria Movila Miresii • ProBraila • Stiri Braila

Mădălin Orzan candidează din partea PNL la Primăria Movila Miresii • ProBraila • Stiri Braila

În comuna Movila Miresii PNL Brăila intră în cursa pentru Primărie cu Marian Mădălin Orzan, fost viceprimar al comunei în perioada octombrie 2020-ianuarie 2022. De profesie inginer agronom, din septembrie 2022 acesta este consilier superior în cadrul Direcției pentru Agricultură a Județului Brăila

”Este un om în care am încredere, hotărât, care are experiență în administrație și știu că este dedicat intereselor comunității sale. Îl voi susține în toate proiectele care aduc beneficii localității și care pot crește nivelul de trai al cetățenilor. E timpul ca locuitorii din Movila Miresii să dea o șansă unui alt primar, care să arate că atunci când vrei să faci ceva pentru consătenii tăi și ai susținere în realizarea unor proiecte și în obținerea finanțării, poți face multe lucruri frumoase”, a declarat Alexandru Popa, președintele PNL Brăila și candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Brăila.

După ce a fost ales viceprimar al comunei Movila Miresii mulți în considerau ca fiind succesorul lui Dumitru Panțuru la conducerea Primăriei Movila Miresii, iar acum Mădălin Orzan are ocazie să o facă.

 » Citește toată știrea aici…