Posted inActualitate

Premieră la Teatrul de Păpuși Brăila • ProBraila • Stiri Braila

Premieră la Teatrul de Păpuși Brăila • ProBraila • Stiri Braila

Venind în întâmpinarea copiilor brăileni, Teatrul de Păpuși Brăila își adaugă în repertoriu un nou spectacol. Astfel, vă invităm sâmbătă 13 aprilie 2024, ora 17:00 la avanpremieră și duminică 14 aprilie 2024 la ora 11:00 la premiera spectacolului “Povestea Spărgătorului de nuci”. Regia și scenariul sunt semnate de Geo Balint, scenografia Tunde Tomos și muzica este compusă de Codruț Bîrsan.

Distribuția este următoarea: Toni Gheorghe, Diana Grigoroșcuță, Iulian Gheorghe, Daniela Antonescu, Aurora Popescu, Ștefana Niță, Sofia Cătrună, Ioana Popescu, Mihai Jinga, Valentina Lepădatu și Alexandra Mertoiu.

„Teatrul este un exercițiu și un act de SINCERITATE. LA CĂDEREA cortinei spectatorii pleacă încărcați cu emoții. Noi, oamenii din TEATRU sperăm să fie o purificare a spiritului cu ajutorul artei prin participarea intensă la fenomenul artistic.

Povestea… SPĂRGĂTORULUI DE NUCI… este despre: copilărie, despre ce este dincolo de o jucărie care prin imaginație se transformă în personaj real… despre emoția care se transformă în dragoste. Despre împărătese și împărați, regina și regele șoarecilor…

Despre o fată și un băiat, frați, fiecare cautând prin joacă și joc înțelesurile vieții. Un MAESTRU care meșterește tot felul de jucării care îi poartă pe copii prin POVESTEA FĂRĂ DE SFÂRȘIT…

Un banal obiect casnic (un spărgător de nuci) se transformă prin magia MAESTRULUI Drossermeier într-un prinț…

Orice fetiță este o prințesă… și orice băiat ar trebui să fie un prinț…

Spectacolul nostru, sper, are toate  ingredientele necesare care să-i însoțească pe micii spectatori până departe… în ȚARA DULCIURILOR !

Sunt onorat că am putut lucra, din nou,  cu echipa de profesioniști a Teatrului de Păpuși Brăila și îi mulțumesc de invitație și încredere doamnei manager Daniela Mihovici.

 » Citește toată știrea aici…