Posted inActualitate

Înregistrat de radar cu 163 km/h n-a oprit la semnalul polițiștilor, ci în gardul unui imobil • ProBraila • Stiri Braila

Înregistrat de radar cu 163 km/h n-a oprit la semnalul polițiștilor, ci în gardul unui imobil • ProBraila • Stiri Braila

Sâmbătă, 6 aprilie a.c., în intervalul orar 18:00-02:00, polițiștii din cadrul Polițiilor Orășenești Făurei, Ianca, Însurăței, Secției 3 Poliție Rurală Făurei, Secției 4 Poliție Rurală Ianca si Secției 5 Poliție Rurală Viziru împreună cu jandarmi din cadrul Brigăzii Mobile de Jandarmi Constanța au desfășurat o razie în zona de competență pentru prevenirea și combaterea faptelor comise cu violență și pentru asigurarea unui climat de ordine și siguranță publică.

Astfel, au fost verificate mai multe societăți comerciale tip cafe-bar, săli de jocuri de noroc, au fost legitimate 149 de persoane și au fost controlate 90 de vehicule, iar o parte dintre șoferii acestora au fost testați cu aparatul etilotest și drugtest.

Au fost aplicate 51 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 33.480 de lei, iar ca măsură complementară au fost reținute 3 permise de conducere și au fost ridicate 3 certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunii, în jurul orei 01:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ianca au efectuat semnalul regulamentar pentru oprirea unui vehicul care fusese înregistrat de aparatul radar deplasându-se pe raza localității Șuțești cu viteza de 163 km/h.

Șoferul a ignorat semnalul polițiștilor continuându-si deplasarea, procedându-se astfel la urmărirea sa, moment în care șoferul a pierdut controlul asupra volanului și a tamponat gardul unui imobil. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale.

La volan a fost identificat un tânăr, în vârstă de 23 de ani, din orașul Ianca, care a fost testat cu aparatul etilotest și drugtest, rezultatele fiind negative.

În urma controlului corporal efectuat, asupra sa a fost găsit un baston metalic telescopic. Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

De asemenea, tânărul a fost sancționat contravențional cu amendă,

 » Citește toată știrea aici…