Posted inActualitate

Victorie cu 2-0 pentru Viitorul Ianca în meciul cu Hamangia Baia • ProBraila • Stiri Braila

Victorie cu 2-0 pentru Viitorul Ianca în meciul cu Hamangia Baia • ProBraila • Stiri Braila

După remiza din etapa 1 a play-out-ului din seria a II-a a Ligii a 3-a, sâmbătă după amiază, la Plopu, Viitorul Ianca a bifat un succes în meciul cu Hamangia Baia, scor 2-0 (2-0).

Începutul de meci a fost mai mult unul de tatonare, în care echipa din județul Tulcea a încercat să atace mai mult poarta gazdelor, iar cei de la Ianca au ripostat cu câteva contre. Primul șut pe spațiul porții a fost consemnat în minutul 20, când Trandafir a trimis cu capul în față o minge pe care a urmărit-o Calu. Acesta a driblat un adversar și a șutat de la 11 metri, cu stângul, pe jos, la prima bară, dar prea slab pentru a crea probleme portarului oaspeților. Un minut mai târziu a fost rândul lui Cheleș să încerce un șut de la 20 de metri, pe jos, dar mingea a trecut pe lângă bară.

În minutul 25, la un corner de pe dreapta bătut de Păvălache, mingea a fost trimisă în careu, pe 6 metri, de unde Marius Moroianu a reluat cu capul peste poartă după ce s-a lovit cap în cap cu celălalt Moroianu, fundașul oaspeților, Mario Nicolas Moroianu. Jucătorul de la Ianca a continuat meciul cu un bandaj la cap.

În minutul 38, la un corner de pe stânga, bătut în fața porții de Neicu, Mădălin calu a reluat cu capul din 4 metri, dar mingea a lovit transversala și a revenit în terenul de joc. Un minut mai târziu, Stoian a încercat să trimită o minge în față pentru un coechipier, dar Cheleș a intervenit și a interceptat, a avansat câțiva metri și a șutat de la circa 25 de metri, poziție centrală, mingea a lovit bara din stânga porții oaspeților și apoi a sărit în dreapta.

 » Citește toată știrea aici…