Posted inActualitate

PNȚCD și PER au creat o nouă alianță electorală la Brăila • ProBraila • Stiri Braila

PNȚCD și PER au creat o nouă alianță electorală la Brăila • ProBraila • Stiri Braila

Gheorghe Chiru, vicepreședinte la nivel național al PNȚCD, și președintele organizației PNȚCD Brăila, a susținut joi, 4 aprilie, o conferință de presă alături de Ionel Iordache, liderul PER Brăila în care au anunțat construirea unui nou pol politic la care deocamdată au aderat cele două partide, dar sunt invitați să se alăture și celelalte partide mai mici din Brăila. Aceștia au anunțat că vor depune liste de candidați la alegerile locale atât la Primăria Brăila, cât și la Consiliul Județean, dar și în unele localități din județ.

Chiru a declarat că propunerea de a participa în această alianță la alegerile locale a venit din partea președintelui Partidului Ecologist Român – filiala Brăila, Ionel Iordache. Iordache a afirmat că a fost plecat din țară 15 ani, având o firmă în domeniul construcțiilor care are lucrări în Germania, a revenit acasă, în Brăila, în urmă cu circa un an și jumătate și a preluat conducerea PER Brăila cu 9 luni în urmă.

„Domnul Chiru este primul care a răspuns la chemarea noastră și așteptăm într-un viitor cât mai scurt și celelalte partide care sunt la fel de mici ca noi. Vrem să facem un pol al opoziției aici, în Brăila.

Pe viitor o să punem la punct toate detaliile acestei alianțe, în așa fel, încât să avem candidați pe liste comune atât la CJ, cât și la Primăria municipiului Brăila și dacă se poate, de ce nu, și în județ”, a declarat Ionel Iordache.

Gheorghe Chiru a spus că există mai multe probleme la nivelul Brăilei, începând cu „eterna problemă a mediului”, continuând cu necesitatea realizării unui plan de mobilitate urbană, cu siguranța cetățeanului, creșterea economică, atragerea investitorilor.

Liderul PNȚCD Brăila a mai spus că Brăila are nevoie urgentă de un spital județean,

 » Citește toată știrea aici…