Posted inActualitate

După un meci modest de ambele părți, Dacia Unirea Brăila și Viitorul Ianca au terminat la egalitate meciul din prima etapă din play-out

După un meci modest de ambele părți, Dacia Unirea Brăila și Viitorul Ianca au terminat la egalitate meciul din prima etapă din play-out

Sâmbătă după amiază, pe o vreme excelentă pentru fotbal, pe stadionul Municipal din Brăila s-a jucat meciul dintre Dacia Unirea Brăila și Viitorul Ianca, care a contat pentru etapa I din seria a II-a a Ligii a 3-a la fotbal. Partida s-a încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), un rezultat echitabil după aspectul jocului, dar care nu avantajează niciuna dintre echipe.

Meciul părea că va începe în forță, după ce în chiar primul minut, când Mohammed a pătruns în careu, dar a fost deposedat la 8 metri de poartă de Defta, care a trimis în corner. În minutul 2 Koko Dedan a reluat din colțul careului de 6 metri, dar a trimis mult peste transversala porții apărate de Gabor. Viitorul Ianca a avut o primă situație de gol în minutul 13, când Moroianu a reluat fără preluare de la 13 metri, a șutat pe colțul lung, dar mingea a trecut pe lângă poarta apărată de Moisoiu.

Jocul a început să devină anost, ambele echipe reușind cu greu să se apropie de careul advers. În minutul 35 Coman a scăpat spre poarta celor de la Dacia Unirea, dar mingea a fost trimisă prea tare și Moisoiu a ieșit și a blocat din piciorul atacantului de la Ianca. Patru minute mai târziu, Mădălin Calu a intrat în careul gazdelor și a șutat de la 14 metri lateral dreapta, dar șutul a fost blocat de portarul Moisoiu. În minutul Eloh a șutat din interiorul careului, dar a trimis peste transversală și scorul la finalul primei reprize a rămas 0-0.

În minutul 50 Viitorul Ianca a avut o lovitură liberă de la circa 24 de metri, ușor lateral stânga, dar Trandafir a șutat peste transversală. În minutul 53 Al. Duțu a pătruns în careu, în lateral dreapta, dar șutul său pe colțul scurt nu a nimerit cadrul porții oaspeților.

 » Citește toată știrea aici…