Posted inActualitate

Șofer posibil sub influența substanțelor psihoactive, depistat că avea în autovehicul un baston telescopic și un pistol de tip airsoft

Șofer posibil sub influența substanțelor psihoactive, depistat că avea în autovehicul un baston telescopic și un pistol de tip airsoft

Pe timp de noapte, polițiștii brăileni au acționat pentru verificarea în trafic a autovehiculelor și depistarea persoanelor ce conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise, dar și pentru prevenirea oricăror alte fapte antisociale.

Astfel, în noaptea de luni spre marți, la ora 00:25, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila – Biroul Ordine Publică au oprit în trafic un tânăr de 25 de ani, din județul Buzău, în timp ce conducea un autoturism pe strada raza municipiului Brăila. În urma controlului autovehicului, polițiștii au descoperit și ridicat un baston telescopic și un pistol de tip airsoft, nesupus autorizării.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind zero, apoi a fost testat și cu aparatul drugtest și au rezultat indicii cu privire la o posibilă prezență a substanţelor psihoactive.

Menționăm că aceasta nu reprezintă probă în cadrul dosarului penal, persoana fiind condusă la spital pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului unor substanțe interzise. Polițiștii vă recomandă să nu vă urcați la volan dacă ați consumat alcool ori substanțe psihoactive!”, au declarat reprezentanții Biroului de presă al IPJ Brăila.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența substanțelor psihoactive și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

 » Citește toată știrea aici…