Posted inActualitate

Conferința națională ARBITRAJ COMERCIAL organizată de CCIA Brăila, la data de 21 martie 2024, ora 11:00, la REGAL EVENTS &BALLROOM

Conferința națională ARBITRAJ COMERCIAL organizată de CCIA Brăila, la data de 21 martie 2024, ora 11:00, la REGAL EVENTS &BALLROOM

Curtea de Arbitraj Comercial de pe lângă Camera de Comerț Industrie și Agricultură Brăila anunță  relansarea și îmbunătățirea serviciilor sale, marcând un nou capitol în rezolvarea disputelor comerciale.

Astfel, în ședința Colegiului de conducere al CCIA Brăila din data de 07.03.2024, la propunerea domnului președinte Ștefan Fusea, a fost numit preşedinte al Curţii de arbitraj Comercial domnul Iordan Aurelian Antonio, avocat, membru al Baroului Brăila și reprezentant al Societății Civile de Avocați “A.A. Iordan, Dumitrică și Asociații” – membră CCIA Brăila.

Această inițiativă subliniază angajamentul CCIA Brăila pentru excelență și adaptabilitate în fața provocărilor din mediul de afaceri și a dificultăților din ce în ce mai mari din sistemul judiciar.

Arbitrajul comercial reprezintă o soluție optimă pentru companii, oferind numeroase beneficii dintre care amintim:

  •  celeritate: procesele de arbitraj sunt concepute pentru a fi mai rapide decât litigiile în instanțele tradiționale, economisind timp prețios pentru toate părțile implicate.
  •  expertiză specializată: arbitrii noștri sunt selectați dintre profesioniștii cu înalta probitate morală, pentru cunoștințele lor aprofundate și specializarea în domeniile relevante, asigurând o analiză detaliată și informată a litigiilor.
  •  flexibilitate: procedurile de arbitraj pot fi adaptate nevoilor specifice ale părților, oferind o abordare personalizată și eficientă.
  •  discreție: arbitrajul comercial garantează confidențialitatea, protejând reputația și interesele comerciale ale părților.

”Suntem mândri să anunțăm o nouă conducere a Curţii de Arbitraj Comercial precum si noua listă a arbitrilor care poate fi consultată aici: https://cciabr.ro/servicii-cciabr/arbitraj-comercial/ . Dorim să extindem lista noastră de arbitri cu experți de înaltă calitate profesională și morală, inclusiv cadre universitare de renume și foști magistrați cu experiență remarcabilă. Această diversificare a expertizei consolidează integritatea și credibilitatea procesului nostru de arbitraj.

Totodată anunțăm organizarea unei Conferințe naționale de pregătire profesională având tema Alege-ti TU calea!

 » Citește toată știrea aici…