Posted inActualitate

Depistat la volan, pe Șoseaua Dig Brăila -Galați, cu o alcoolemie de 1.30 mg/l alcool pur în aerul expirat • ProBraila • Stiri Braila

Depistat la volan, pe Șoseaua Dig Brăila -Galați, cu o alcoolemie de 1.30 mg/l alcool pur în aerul expirat • ProBraila • Stiri Braila

În cadrul acțiunilor desfășurate la data de 16 martie a.c., la ora 21:00, polițiștii Poliției Municipiului Brăila- Biroul Ordine Publică au oprit în trafic un bărbat de 50 de ani, din Galați, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Dig Brăila -Galați.

Fiind verificat în bazele de date, polițiștii au constatat că acesta are dreptul de a conduce valabil. Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 1,30 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice.

Întrucât nu a putut prezenta actul de identitate și permisul de conducere, bărbatul a fost sancționat contravențional cu amendă în valoare de 990 de lei conform O.U.G. 195/2002.l și a fost condus la sediul poliției pentru continuarea cercetărilor. Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

De asemenea, sâmbătă dimineața, la ora 09:30, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Brăila au oprit în trafic un bărbat de 68 de ani, din Brăila, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 221, în localitatea Mărtăcești, comuna Siliștea.

Fiind testat cu aparatul etilotest, rezultând faptul că avea o îmbibație alcoolică de 0,52 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la spital pentru recoltarea de mostre biologice. Pe numele său a fost întocmit dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului.

Polițiștii atrag atenția șoferilor să nu conducă sub influența băuturilor alcoolice sau a substanțelor cu efect psihoactiv!

 » Citește toată știrea aici…