Posted inActualitate

În primele 10 zile din martie, polițiștii locali brăileni au amendat 27 de persoane • ProBraila • Stiri Braila

În primele 10 zile din martie, polițiștii locali brăileni au amendat 27 de persoane • ProBraila • Stiri Braila

În primele 10 zile din luna martie 2024 polițiștii locali brăileni au aplicat sancțiuni contravenționale unui număr de 27 de persoane surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului, precum și normele de conduită socială.

Astfel, 9 persoane au fost surprinse în timp ce aruncau diverse deșeuri pe domeniul public, pe str. Frumoasă, str. Mihai Bravu, str. Comuna din Paris, str. Cezar Petrescu, Șos. Focșani și pe str. Fața Portului, fiind sancționate contravențional cu suma totală de 9.500 lei.

Alte 10 persoane care au fost surprinse consumând alcool în locuri neamenajate în acest sens, pe Calea Călărașilor, pe Calea Galați, pe B-dul Independenței sau pe str. Fața Portului, au fost sancționate contravențional cu suma totală de 1.500 lei.

Totodată, 5 persoane surprinse de Poliția Locală Brăila fumând în parcurile de joacă pentru copii din municipiu sau în incinta Skate Park-ului situat pe strada Fața Portului, și au fost sancționate contravențional cu suma totală de 1.000 lei.

De asemenea, două persoane care nu au strâns dejecțiile produse de animalele de companie pe B-dul Al. I. Cuza au fost sancționate contravențional cu suma de 300 de lei, fiecare.

O persoană care consuma semințe de floarea soarelui, aruncând cojile pe domeniul public, pe str. Mioriței, a fost sancționată contravențional cu suma de 1.000 lei.

 » Citește toată știrea aici…