Posted inActualitate

Viitorul Ianca a condus mai bine de 40 de minute în meciul cu CSM Râmnicu Sărat dar a pierdut la final cu 2-3 • ProBraila • Stiri Braila

Viitorul Ianca a condus mai bine de 40 de minute în meciul cu CSM Râmnicu Sărat dar a pierdut la final cu 2-3 • ProBraila • Stiri Braila

Vineri după amiază, de la ora 15.00, pe terenul din plopu, Viitorul Ianca a întâlnit pe CSM Râmnicu Sărat în etapa a 16-a din Liga a 3-a, seria a II-a. Cu o echipă cu mulți debutanți în Liga a 3-a, Viitorul Ianca, pregătită de Nicușor Baldovin, a făcut față cu brio unei echipe care se află în lupta pentru locurile de play-off și anul trecut a jucat semifinalele barajului de promovare. Echipa din Râmnicu Sărat s-a impus în cele din urmă, scor 2-3 (2-1).

Meciul a început spectaculos, cu două ocazii de gol în chiar primul minut de joc. Mai întâi, Matei Constantinescu a șutat de la 18 metri puțin peste poarta lui Gabor, pentru ca 40 de secunde mai târziu, după o gafă a portarului râmnicean, Trandafir a șutat de la 18 metri, spre poarta goală, dar pe traiectorie s-a interpus Alexandre Song care a degajat mingea din 6 metri. În minutul 4 Naiman a șutat din colțul careului mare, lateral stânga, pe colțul lung, dar mingea a trecut pe lângă poartă. Un minut mai târziu Trandafir a fost lansat în adâncime și scăpa singur cu portarul, dar și-a prelungit prea mult mingea și portarul Răpeanu a ieșit și a blocat mingea.

În minutul 15 Keita Modibo a șutat de la 16 metri, dar mingea a trecut puțin pe lângă vinclul porții gazdelor. În minutul 16 Trandafir a fost faultat în colțul careului de 16 metri, lateral dreapta. Răzvan Păvălache a executat lovitura liberă și a trimis peste zid, pe colțul scurt, 1-0 pentru Viitorul Ianca din minutul 18.

În minutul 25 Danciu a centrat în careu, Keita a prelungit cu capul spre poartă și Mădălin Socol i-a luat fața lui Gabor și a marcat din 6 metri, 1-1.

În minutul 31 Viitorul Ianca a avut o lovitură liberă de la 27 de metri,

 » Citește toată știrea aici…