Posted inActualitate

Prostituata Prințesa din Brăila LOVEȘTE din nou: a furat 37.500 lei din mașina unui client. Mai lăsase 10 bărbați fără bani | Femeia, cercetată sub control judiciar, a ajuns acum în spatele gratiilor – stiri Braila

Prostituata Prințesa din Brăila LOVEȘTE din nou: a furat 37.500 lei din mașina unui client. Mai lăsase 10 bărbați fără bani | Femeia, cercetată sub control judiciar, a ajuns acum în spatele gratiilor – stiri Braila

O tânără din Brăila, cunoscută pentru practicarea prostituției, a ajuns în spatele gratiilor după ce a furat 37.500 de lei din mașina unui client, în timp ce era cercetată sub control judiciar pentru mai multe fapte similare.

Recent, Judecătoria Brăila a dispus înlocuirea măsurii preventive a controlului judiciar cu cea a arestării preventive, arătând că femeia „nu și-a corijat în niciun mod comportamentul”.

La mijlocul anului trecut, Prințesa Stănescu (foto), care avea 27 de ani la acel moment, a ajuns în atenția opiniei publice după ce polițiștii au reținut-o pentru 24 de ore, acuzând-o că a lăsat nu mai puțin de zece clienți fără sume importante de bani, în total peste 30.000 de lei. Atunci, DEBRAILA.ro a scris, în exclusivitate, că unul dintre bărbați a rămas chiar și fără lanțul de aur de la gât. (DETALII AICI)

După ce a stat o zi în spatele gratiilor, tânăra a fost pusă în libertate, sub control judiciar, instanța respingând propunerea de arestare preventivă pentru că ar fi „prea aspră”.

Un alt client „a plătit” o sumă uriașă pentru serviciile Prințesei

În prima săptămână a acestei luni, polițiștii brăileni au notificat instanța cu privire la faptul că femeia, cercetată sub control judiciar, a săvârșit cu intenție o nouă infracțiune, iar Judecătoria Brăila a decis, pe 20 februarie, înlocuirea controlului judiciar cu arestarea preventivă.

Mai exact, Prințesa Stănescu a dat o nouă lovitură, însă, de data aceasta, în Galați, orașul vecin, pe Șoseaua de Centură.

„La data de 6 decembrie 2023, în jurul orei 12:30, inculpata, persoană cunoscută cu preocupări infracționale, ce practică și prostituția, profitând de neatenția persoanei vătămate, i-a sustras din compartimentul torpedoului autoturismului tip taxi, în timp ce era staționat în fața restaurantului AXE,

 » Citește tot articolul aici…