Posted inActualitate

Asocierea Concivia-Promotas va asfalta străzile Brăilei în următorii 3 ani. Contractul de 65 milioane de lei, în urma unei licitații cu trei participanți | Nu au existat contestații – stiri Braila

Asocierea Concivia-Promotas va asfalta străzile Brăilei în următorii 3 ani. Contractul de 65 milioane de lei, în urma unei licitații cu trei participanți | Nu au existat contestații – stiri Braila

S-a finalizat procedura de licitație pentru acordul cadru privind „întreținerea curentă și periodică a străzilor, trotuarelor și aleilor din municipiul Brăila”. Mai exact, este vorba despre asfaltarea din următorii trei ani, în perioada 2023-2026.

La licitație s-au înscris o asociere de două firme și alte două societăți comerciale – în mod separat, astfel fiind vorba de trei participanți. Este vorba despre Asocierea Concivia-Promotas, Micatis și Tancrad.

De menționat este faptul că o altă firmă participantă, respectiv Euro Building, a fost descalificată pentru că nu a semnat oferta în mod electronic, așa cum cere legea în mod obligatoriu.

Procedura a fost monitorizată de Agenția Națională a Achizițiilor Publice.

Primăria Brăila estimase o valoare de 81,5 milioane de lei pentru contract, însă acesta a fost atribuit pentru 64,85 milioane de lei.

Prețul cel mai mic a fost oferit de Asocierea Concivia-Promotas, care a și câștigat licitația, semnând astfel acordul cadru pentru următorii 3 ani.

Concivia și Promotas au venit cu o ofertă de 64,85 milioane de lei, în timp ce oferta Micatis a fost de 68,67 milioane de lei, iar cea a Tancrad de 76,98 milioane de lei.

De precizat este faptul că niciuna dintre cele două firme care nu au obținut contractul nu au contestat licitația.

Cantităţile licitate pentru o perioadă de 3 ani sunt:

Asfalt strat uzură 4 cm – 200.000 metri pătrați.

Asfalt 9 cm (5 cm binder + 4 cm uzură) 400.000 m.p.

Asfalt pentru timp rece – 25.000 m.p.

Asfalt trotuare 3 cm – 100.000 m.p.

Asfalt piste biciclete roşu 3 cm – 30.000 m.p.

Pavele noi şi strat de beton de 10 cm – 6.500 m.p.

 » Citește tot articolul aici…