Posted inActualitate

Societăți comerciale amendate pentru neimplementarea măsurilor minimale de securitate • ProBraila • Stiri Braila

Societăți comerciale amendate pentru neimplementarea măsurilor minimale de securitate • ProBraila • Stiri Braila

Azi-noapte, în intervalul orar 22:00-06:00, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică împreună cu reprezentanți I.T.M. Brăila au organizat și desfășurat pe raza municipiului o acțiune pe linia respectării prevederilor privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecției persoanelor.

În cadrul acțiunii au fost controlate 20 de obiective asigurate cu pază, verificați și instruiți 21 de agenți de securitate, controlate 6 stații PECO și săli de jocuri de noroc și verificate 3 echipaje private de intervenție.

În acest context, polițiștii au aplicat 11 sancțiuni contravenționale, în valoare de 20.900 de lei, dintre care 6 conform Legii nr. 333/2003 și 5 conform H.G. nr. 301/2012.

Dintre sancțiunile aplicate, una a fost pentru nerespectarea unei societății comerciale de a asigura cu pază toate posturile prevăzute, fiind aplicată o sancțiune de 2.000 de lei. Tot cu 2.000 de lei a fost sancționată și o stație PECO, pentru neimplementarea măsurilor minimale de securitate.

De asemenea, o altă societate cu profil cafe-bar și jocuri de noroc a fost sancționată cu suma de 5.000 de lei pentru neamenajarea unui ghișeu care să asigure protecția casierului.

 » Citește toată știrea aici…