Posted inActualitate

Acțiuni desfășurate în cursul zilei de sâmbătă de polițiștii brăileni • ProBraila • Stiri Braila

Acțiuni desfășurate în cursul zilei de sâmbătă de polițiștii brăileni • ProBraila • Stiri Braila

În ultimele 24 de ore, polițiștii au acționat, la nivelul întregului județ pentru a preveni faptele antisociale, organizând 16 acțiuni și au intervenit la 35 de evenimente, dintre care 27 au fost sesizate de cetățeni prin 112. Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 167 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 68.000 de lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 9 permise de conducere și au ridicat 5 certificate de înmatriculare.

Sâmbătă, 17 februarie a.c., în cadrul acțiunii BLOCADA, organizată din dispoziția conducerii Ministerului Afacerilor Interne, pentru prevenirea/combaterea unor situații de risc și menținerea unui climat optim de ordine și siguranță publică, dispozitivele curente au fost suplimentate.

Ieri, în intervalul orar 17:00-01:00, polițiștii din cadrul Polițiilor Orașănești Ianca, Făurei și Însurăței sprijiniți de jandarmi din cadrul I.J.J. Brăila și ai Grupării Mobile de Jandarmi Constanța au acționat pentru menținerea ordinii și siguranței publice, prevenirea și combaterea faptelor săvârșite cu violență în mediul stradal și pentru verificarea în trafic a autovehiculelor și depistarea persoanelor ce conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise. În acest context au fost legitimate 220 de persoane, au fost controlate 139 de vehicule și au fost testați 121 de șoferi cu aparatele din dotare.

Totodată, au fost controlate 29 de societăți comerciale, precum stații PECO, săli de jocuri de noroc, societăți tip cafe-bar și aplicate 46 de sancțiuni contravenționale pentru neregulile constatate, în valoare de 32.340 de lei. Ca măsură complementară polițiștii au reținut trei permise de conducere și au retras 5 certificate de înmatriculare.

De asemenea, în cadrul acțiunilor au fost verificați paznicii și ATM-urile de pe raza de competență.

 » Citește toată știrea aici…