Posted inActualitate

În cursul zilei de duminică polițiștii au intervenit la 41 de evenimente, 35 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112

În cursul zilei de duminică polițiștii au intervenit la 41 de evenimente, 35 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112

În cursul zilei de duminică, 11 februarie a.c., în cadrul acțiunii BLOCADA, desfășurată în sistem integrat, polițiștii și jandarmii brăileni au desfășurat 17 acțiuni și razii pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri. Acțiunile desfășurate au fost menite să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății. În cursul zilei de duminică polițiștii au intervenit la 41 de evenimente, 35 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.

Pentru neregulile constatate în cursul zilei de duminică, polițiștii au aplicat 291 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 124.055 de lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 20 permise de conducere și au ridicat 8 certificate de înmatriculare.

Duminică dimineață, în intervalul orar 09:00-12:30, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila și ai Poliției Orașului Ianca, sprijiniți de jandarmi și poliție locală au acționat în sistem integrat în zona piețelor din municipiul Brăila, a localității Șuțești și a centrelor comerciale, în scopul prevenirii faptelor antisociale, prevenirea infracțiunilor stradale, depistarea infracțiunilor privind pescuitul și acvacultura precum și pentru creșterea gradului de siguranță a cetățenilor. În acest context, au fost legitimate 46 de persoane, au fost controlate 31 de vehicule și au fost verificate 5 unități de alimentație publică de tip cafe-bar.

Au fost aplicate 11 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 2.980 de lei și au fost testați cu aparatul etilotest 12 șoferi. De asemenea, polițiștii au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce un permis de conducere și au ridicat un certificat de înmatriculare.

Tot duminică, 11 februarie a.c., în intervalul orar 16:00-19:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Făurei și Poliției Orașului Însurăței au organizat și desfășurat pe raza municipiului Brăila o acțiune tip Blitz pentru reducerea riscului rutier și creșterea gradului de disciplină în rândul participanților la trafic.

 » Citește toată știrea aici…