Posted inActualitate

Dacia Unirea Brăila a terminat la egalitate amicalul cu liderul Ligii a 4-a, Viitorul Cireșu • ProBraila • Stiri Braila

Dacia Unirea Brăila a terminat la egalitate amicalul cu liderul Ligii a 4-a, Viitorul Cireșu • ProBraila • Stiri Braila

Sâmbătă, de la ora 12.00, pe stadionul Municipal din Brăila, Dacia Unirea a jucat un nou meci amical, adversară fiind liderul Ligii a 4-a din Brăila, Viitorul Cireșu. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 1-1, după ce la pauză scorul a fost 1-0 pentru Dacia Unirea.

Dacia Unirea Brăila a deschis scorul în prima repriză, prin Koko Dedan. Ambele echipe au mai avut câteva situații de a marca, Hereka ratând din 4 metri, dar la pauză a fost 1-0 pentru echipa pregătită de Adrian Baldovin și Marian Samoilă. La câteva minute după pauză, Viitorul Ciresu a egalat prin Bogdan Dumitru, care a reluat din 7 metri, cu capul, în urma unui corner de pe partea dreaptă. Și în repriza a doua au mai fost câteva ocazii de gol, dar meciul s-a terminat cu scorul de 1-1.

Dacia Unirea Brăila a început meciul cu formula: Billal Djattit – Atache Eloh, Wilson Igwe, Ștefan Sava, Alin Simion – Amara Toure, Kayalik Altay, Mohammed Hereka, Sebastian Răileanu – Alexandru Duțu, Koko Dedan. După pauză au mai intrat: Adelin Zaharia, Radu Zainea – Robert Cioarec, David Condruz, Sebastian Turcu, Cezar Petre, Luis Boroditenco, Alexandru Cazacov și Adrian Ghiță.

Următorul amical pentru Dacia Unirea Brăila va fi sâmbătă, 17 februarie, cu ACS Sportul Chiscani.

 » Citește toată știrea aici…