Posted inActualitate

Dunărea Brăila joacă astăzi cu Thuringer HC • ProBraila • Stiri Braila

Dunărea Brăila joacă astăzi cu Thuringer HC • ProBraila • Stiri Braila

HC Dunărea Brăila va disputa sâmbătă, de la ora 19.00, în Sala Romeo Iamandi din Buzău, cel mai important meci din grupa B a EFH European League, cel cu liderul Thuringer HC.

Brăila are șanse să-și asigure un loc în sferturile de finală dacă va învinge Thüringer Experimentata jucătoare Kristina Liscevic este a doua cea mai bună pasatoare din competiție cu 29 de pase decisive (inclusiv calificare), în timp ce coechipiera ei, Andreea Cristina Popa este a patra în clasament cu 21 de pase decisive.

Cele două formații ocupă primele două locuri în grupa B și sunt despărțite de 2 puncte. În tur, Thuringer  HC s-a impus la o diferență de patru goluri, 32-28 (16-11), într-un meci în care Johanna Reichert a marcat 13 goluri pentru formația din Germania, pregătită de Herbert Müller. Pentru Dunărea, cele mai multe goluri au fost marcate de Gonzalez -6 și Quintino -5.

Thüringer și-a asigurat deja un loc în sferturile de finală, și își poate asigura primul loc în grupa B cu o victorie în meciul de sâmbătă seara, de la Buzău. Thuringer este singurul club din grupele EHF European League cu patru victorii din patru meciuri.

Meciul dintre Dunărea Brăila și Thuringer va fi arbitrat de polonezii Fahner Filip și Kubis Lukasz, iar observator EHF este Dimkova Rositza, din Bulgaria.

Ultimul meci din grupe pentru HC Dunărea Brăila va fi sâmbătă, 17 februarie, de la ora 21.00, în deplasare, cu echipa franceză Chambray Touraine Handball.

foto: ehfel.eurohandball.com

 » Citește toată știrea aici…