Posted inActualitate

A doua victorie în meciurile amicale pentru Viitorul Șuțești • ProBraila • Stiri Braila

A doua victorie în meciurile amicale pentru Viitorul Șuțești • ProBraila • Stiri Braila

Aflată la prima participare în Liga a 3-a, Viitorul Șuțești s-a adaptat greu la rigorile unui eșalon superior și cu trei etape înainte de finalul sezonului regular se află pe ultimul loc în seria a II-a, cu doar patru puncte. În această iarnă echipa pregătită de Ionel Drăgoi s-a întărit cu câțiva jucători cu experiență la nivelul Ligii a 3-a și după două săptămâni de pregătire, Viitorul Șuțești a disputat deja două jocuri amicale.

Primul amical a fost pe 27 ianuarie, cu Suporter Club Brăila, pe care l-au câștigat cu scorul de 5-0. Aa au marcat Daniel Tiutiu, Leonard Coteț, Silviu Robu, Gabriel Custură și Ionuț Huțu.

Viitorul Șuțești: Tudor – Coteț, Custură, M. Dima, Drăguț – Chihaia, Irimia, Colniceanu, Tarozzi – Mucuță, Tiutiu. Au mai jucat: Mihai Alin, Smochină, Scarlat, I. Huțu, S. Robu, Nicolae, V. Ioniță, Mario.

Sâmbăta, 3 februarie, Viitorul Șuțești a jucat, la Galați, cel de-al doilea amical, cu echipa de juniori U19 de la LPS Galați. Echipa de Liga a 3-a a câștigat cu 5-2 (2-0) prin golurile marcate de Marius Dima, Dragoș Mucuță, Cristi Irimia, Leonard Coteț și Adrian Postolea.

Viitorul Șuțești a început în formula: Tudor – Coteț, Postolea, Custură, Drăguț – Colniceanu, M. Dima, Chihaia, Tarozzi – C. Irimia, Mucuță. După pauză au mai intrat: Alin Mihai, Cosmin Nicolaie, Cimpoeru.

 » Citește toată știrea aici…