Posted inActualitate

Egal în primul amical din această iarnă pentru Dacia Unirea Brăila • ProBraila • Stiri Braila

Egal în primul amical din această iarnă pentru Dacia Unirea Brăila • ProBraila • Stiri Braila

Sâmbătă, 3 februarie, de la ora 11.30, pe stadionul sintetic din Râmnicu Sărat, Dacia Unirea Brăila a jucat primul amical al iernii, cu CSM Râmnicu Sărat, colega de serie din Liga a 3-a. Meciul s-a terminat la egalitate, scor 2-2, după ce la pauză gazdele au condus cu 2-1. A fost un test util în compania uni echipe bune din Liga a 3-a, în care echipa brăileană a terminat meciul cu 8 juniori pe teren.

CSM Râmnicu Sărat a deschis scorul în minutul 7, prin Alexandre Song, la o bâlbâială în careul echipei brăilene. În minutul 15 echipa buzoiană putea să facă 2-0, dar au ratat un penalty provocat de Sava, care a fost parat de portarul Billal Djattit. Jocul s-a mai echilibrat și Dacia Unirea a avut două situații de poartă, prin Duțu, care a șutat de la 17 metri, dar mingea a trecut pe lângă poartă, și prin Altay, care de la 10 metri a trimis și el pe lângă poarta gazdelor. Brăilenii au egalat în minutul 26, prin Dedan Koko, după o acțiune individuală finalizată cu un șut din interiorul careului, pe colțul lung. Până la pauză Dacia Unirea a mai avut două situații bune de a marca, prin Dedan Koko și Duțu, dar ambii au trimis pe lângă poartă. Pe final de repriză, în urma unui corner, gazdele au marcat pentru 2-1, prin Cristian Tănase.

În repriza a doua Dacia Unirea Brăila a avut o posesie mai bună, și a reușit să egaleze. În minutul 77 Cazacov a scăpat singur cu portarul, l-a driblat pe acesta, dar a șutat pe colțul lung, însă mingea a trecut pe lângă poartă. În minutul 82 a venit și egalarea, în urma unei acțiuni colective. După o recuperare la mijlocul trenului, mingea a ajuns la Turcu,

 » Citește toată știrea aici…