Posted inActualitate

Polițiștii au intervenit la 43 de evenimente, dintre care 35 sesizate prin 112 • ProBraila • Stiri Braila

Polițiștii au intervenit la 43 de evenimente, dintre care 35 sesizate prin 112 • ProBraila • Stiri Braila

Marți, 30 ianuarie a.c., în cadrul acțiunii BLOCADA, desfășurată în sistem integrat, polițiștii și jandarmii au desfășurat 13 acțiuni și razii pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri. Acțiunile desfășurate au fost menite să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății, intervenindu-se la 43 de evenimente, 35 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 73 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 37.000 de lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce un permis de conducere și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

Ieri, în intervalul orar 06:30-07:30, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au desfășurat o acțiune pentru prevenirea infracțiunilor stradale, pentru verificarea în trafic a autovehiculelor și depistarea persoanelor ce conduc sub influența alcoolului sau a substanțelor interzise. În acest context au fost legitimate 25 de persoane și controlate 25 vehicule, fiind testați 12 șoferi.

De asemenea, polițiștii Biroului Rutier au fluidizat traficul rutier în proximitatea unităților de învățământ pentru crearea unui climat corespunzător de siguranță rutieră. Scopul acțiunilor este de a preveni și extrage din trafic acele persoane care prin inconștiență sau nepăsare, se urcă la volan sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive.

În intervalul orar 19:00-20:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier au desfășurat o acțiune de tip blitz pentru reducerea riscului rutier, combaterea nerespectării regimului legal de viteză și disciplinarea în trafic a bicicliștilor, pe raza localităților Baldovinești și Vădeni.

În acest context au fost controlate vehicule, efectuate 15 testări cu aparatele din dotare și aplicate 15 sancțiuni contravenționale în valoare de 5.610 de lei, dintre care 5 pentru viteză, 4 pentru abaterile bicicliștilor,

 » Citește toată știrea aici…