Posted inActualitate

Acțiuni ale polițiștilor în incinta și zona adiacentă unităților de învățământ • ProBraila • Stiri Braila

Acțiuni ale polițiștilor în incinta și zona adiacentă unităților de învățământ • ProBraila • Stiri Braila

Siguranța școlară este o prioritate la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila context în care, Poliția Orașului Ianca, Făurei și Însurăței au acționat ieri, în intervalul orar 07:30-12:00, în incinta și zona adiacentă unităților de învățământ, pe linia respectării prevederilor legale în vigoare, pentru menținerea unui climat de siguranță publică în proximitatea unităților de învățământ.

Polițiștii au legitimat 48 de persoane și au verificat 8 microbuze de transport școlar, șoferii acestora fiind testați cu aparatul etilotest.

De asemenea, vizați au fost și elevii care absentează de la cursuri, verificarea responsabililor unităților de alimentație publică din zona unităților de învățământ.

Totodată, agenții de securitate au fost instruiți cu privire la accesul în unitățile de învățământ și s-a relaționat cu 12 directori în vederea îmbunătățirii colaborării interinstituționale. Polițiștii Biroului Rutier au fluidizat traficul rutier în proximitatea unităților de învățământ din municipiu pentru crearea unui climat corespunzător de siguranță rutieră.

 » Citește toată știrea aici…