Posted inActualitate

Victorie pentru juniorii U18 de la Cuza Pirates Brăila în deplasarea de la Politehnica Iași • ProBraila • Stiri Braila

Victorie pentru juniorii U18 de la Cuza Pirates Brăila în deplasarea de la Politehnica Iași • ProBraila • Stiri Braila

Sâmbătă, 20 ianuarie, de la ora 13.00, echipa de baschet masculin Under 18 de la ACS Cuza Pirates Brăila a jucat la Iași în etapa a 3-a din faza a doua regională în cadrul Campionatului Național, în compania echipei CS Politehnica Iași. Echipa pregătită de Mircea Totolici și Florin Voiculeț s-a impus cu 59-40 (9-8), 17-15, 12-12, 21-5).

Punctele echiepei brăilene au fost marcate de: Mihu George -12, Perianu Rareș -3, Staicu Robert -2, Gurgu Alexandru -4, Iliescu Rareș -18, Milcu Robert -6,,Enache Teodor -5, Grama Teodor -2, Tănase Dan -2 și Stroe Andrei – 9. Au mai jucat: Aramă Ionuț și Vasile Dragoș. Antrenori: Voiculeț Florin și Totolici Mircea.

La acest meci și a făcut debutul, marcând 5 puncte, la echipa de Under 18 masculin, sportivul Stroe Andrei, născut în anul 2009, component al echipei de Under 15 de la ACS Cuza Pirates Brăila.

”Îl felicităm pe Andrei Stroe și astfel putem să demonstrăm că baschetul din Brăila are viitor. În același timp le dorim sportivilor noștri Papuc Luca și Panaite Ciprian, însănătoșire cât mai grabnică și recuperare cât mai rapidă.” a declarat Mircea Totolici, președintele ACS Cuza Pirates Brăila.

După 3 etape din grupa VII, echipa Under 18 de la Cuza Pirates este pe locul 2, cu două victorii și o înfrângere. Următorul meci va fi pe 11 februarie, la Brăila, cu CS Valea Călugărească.

 » Citește toată știrea aici…