Posted inActualitate

Povestea de viață a brăileanului Karym • ProBraila • Stiri Braila

Povestea de viață a brăileanului Karym • ProBraila • Stiri Braila

Cântărețul român Karym a demonstrat că uneori viața bate filmul. Artistul s-a căsătorit cu Amina, o prințesă africană. Însă puțini sunt cei care îi știu povestea de viață. Brăileanul Karym s-a confruntat cu greutăți în copilărie și adolescență, însă povestea sa pare ruptă dintr-un film.

Născut într-o familie cu 5 copii, prima parte a vieții lui Mircea Cioclei, acum cunoscut ca și cântărețul Karym, a fost marcată de lipsuri și de greutăți.

„Știu că oamenii mă văd altfel acum, cu toată expunerea din social media, datorită meseriei mele, însă foarte puțini știu că practic eu în viață nu am pornit de la zero cum s-ar putea spune… Ci chiar mai jos de zero. Da, se poate, și o să vă explic. În primul rând pentru cei care nu știu, eu provin dintr-o familie cu 5 copii care locuiau într-o casă cu chirie dată de stat pe vremea lui Ceaușescu. Neajunsurile de toate felurile m-au urmărit toată copilăria. Hainele împrumutate, pomana, milă celor din jur, rușinea pe care o simțeam pe la 13-14 ani când mama venea de la cantină cu sacoșele de mâncare…

Toate astea sunt lucruri care m-au marcat. Toți copiii seară intrau în casă la desene, la film, dar noi nu, pentru că nu aveam cablu și televizorul alb negru prindea câteva posturi, cu purici, și mai mereu tata se uita la știri”, mărturisește Karym.

Karym a explicat că nici în adolescență nu i-a fost mai ușor.

„De parcă toate astea nu au fost suficiente, în urmă unor inundații extreme am pierdut și casa în care stăteam cu chirie. A rămas în picioare doar o singură cameră. Toți copiii am stat un an întreg pe la neamuri și ne duceam și la școală până când părinții au reușit să ridice la loc camerele căzute,

 » Citește toată știrea aici…