Posted inActualitate

Dunărea Brăila a pierdut în deplasare meciul cu Thuringer HC, 32-28 (16-11) • ProBraila • Stiri Braila

Dunărea Brăila a pierdut în deplasare meciul cu Thuringer HC, 32-28 (16-11) • ProBraila • Stiri Braila

HC Dunărea Brăila a jucat sâmbătă seară, în etapa a 2-a din Grupa B a EHF European League, în deplasare, cu Thuringer HC, echipă aflată pe locul 2 în campionatul Germaniei. La echipa brăileană s-a simțit mult oboseala meciurilor și faptul că multe jucătoare nu au avut aproape nicio zi de pauză în decembrie, fiind pe la loturile naționale. Thuringer a dominat meciul de la cap la coadă și s-a impus cu 32-28 (16-11), dar au avut și opt goluri avantaj în minutul 40.

HC Dunărea Brăila a avut o primă repriză modestă, cu doar 3 goluri marcate în primele 18 minute. Gazdele au deschis scorul rapid, iar tot în primul minut Dunărea a egalat prin Gonzalez, din aruncare de la 7 metri. Nemțoaicele au marcat și ele din aruncare de la 7 metri și din nou Gonzalez a egalat în minutul 4. De aici a început degringolada în tabăra brăileană. Gazdele s-au distanțat la 6-2, Dunărea marcând golul 3 în minutul 10, iar golul 4 în minutul 18, când Gonzalez a marcat de la 7 metri pentru 10-4. Au urmat alte patru goluri ale Dunării, marcate de Quintino, Popa, Da Rocha și din nou Quintino, și în minutul 21 Brăila s-a apropiat la două goluri, 10-8. Reichert a marcat de două ori pentru gazde și a întrerupt iureșul Dunării, iar în ultimul minut al primei reprize Thuringer s-a distanțat la 6 goluri, 16-10. Ultimul gol al primei reprize a fost marcat de Gonzalez, din aruncare de la 7 metri, și scorul la pauză a fost 16-11.

În partea a doua Brăila a avut primul atac, dar Araujo a ratat. Totuși primul gol din partea secundă a fost marcat de Dunărea, prin Gonzalez, dar nemțoaicele au ripostat cu patru goluri fără să primească vreunul și în minutul 35 scorul era 20-12.

 » Citește toată știrea aici…