Posted inActualitate

Polițiștii au aplicat 60 de sancțiuni și au reținut 4 permise de conducere • ProBraila • Stiri Braila

Polițiștii au aplicat 60 de sancțiuni și au reținut 4 permise de conducere • ProBraila • Stiri Braila

Luni, 8 ianuarie a.c., în cadrul acțiunii BLOCADA, desfășurată în sistem integrat, polițiștii și jandarmii au desfășurat 14 acțiuni și razii pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri. Acțiunile desfășurate au fost menite să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății și s-a intervenit la 33 de evenimente, 26 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.

Pentru neregulile constatate, polițiștii au aplicat 61 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 26.395 de lei, iar ca măsură complementară aceștia au reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce 4 permise de conducere și au ridicat 3 certificate de înmatriculare.

Pe linie rutieră, s-a acționat pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere cu urmări grave, precum abaterile săvârșite de către conducătorii de biciclete/atelaje hipo, depășirile neregulamentare, nerespectarea regimului legal de viteză și pentru combaterea conducerii de autovehicule, pe drumurile publice, sub influența alcoolului sau a drogurilor.

 » Citește toată știrea aici…