Posted inActualitate

În ziua de Sf. Ion, polițiștii brăileni au reținut 3 permise de conducere și 6 certificate de înmatriculare • ProBraila • Stiri Braila

În ziua de Sf. Ion, polițiștii brăileni au reținut 3 permise de conducere și 6 certificate de înmatriculare • ProBraila • Stiri Braila

Duminică, 7 ianuarie a.c., în cadrul acțiunii BLOCADA, desfășurată în sistem integrat, polițiștii și jandarmii au desfășurat 19 acțiuni și razii pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri.

Acțiunile desfășurate au fost menite să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății și s-a intervenit la 39 de evenimente, 33 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.

În acest context au fost verificate mai multe societăți comerciale, legitimate 187 de persoane și controlate 117 vehicule, 77 dintre șoferii acestora fiind testați cu aparatul etilotest și drugtest. De asemenea, au fost aplicate 96 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 43.995 lei și au fost reținute 3 permise de conducere și 6 certificate de înmatriculare.

Duminică dimineață, 7 ianuarie a.c., în intervalul 08:30-12:20, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, Biroului Ordine Publică și Biroului Proximitate, sprijiniți de jandarmi și polițiști locali, au desfășurat pe raza municipiului o acțiune pentru menținerea unui climat de ordine publică, prevenirea comiterii de fapte antisociale și pentru reducerea riscului rutier.

Astfel, au fost verificate mai multe societăți comerciale și piețele de pe raza municipiului, legitimate 30 de persoane, controlate 25 de vehicule, fiind testate cu aparatul etilotest 27 de persoane. De asemenea, au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale, în valoare de 1.160 de lei, conform O.U.G nr. 195/2002 și Legii nr. 61/1991.

 » Citește toată știrea aici…