Posted inActualitate

Acțiuni pentru prevenirea comercializării și consumului de substanțe psihoactive • ProBraila • Stiri Braila

Acțiuni pentru prevenirea comercializării și consumului de substanțe psihoactive • ProBraila • Stiri Braila

În noaptea de 30 spre 31 decembrie a.c. polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Rutier, Biroului pentru Protecția Animalelor, Secției 3 Poliție Rurală Făurei și Secției 5 Poliție Rurală Viziru, sprijiniți de luptători din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale au organizat și desfășurat pe raza județului acțiuni pentru prevenirea comercializării și consumului de substanțe psihoactive, identificării și extragerii din trafic a șoferilor care au consumat băuturi alcoolice sau substanțe psihoactive și pentru menținerea ordinii și siguranței publice.

În acest context, au fost verificate 23 de societăți comerciale tip cafe-bar, săli de jocuri de noroc, au fost legitimate 150 de persoane și au fost oprite în trafic 84 de vehicule, 45 dintre șoferii acestora fiind testați cu aparatul etilotest și drugtest.

De asemenea, au fost aplicate și 26 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 6.405 lei, dintre care 20 conform O.U.G nr. 195/2002 și 6 potrivit Legii nr. 61/1991.

 » Citește toată știrea aici…