Posted inActualitate

Polițiștii locali au aplicat, în perioada 22.12 – 28.12.2023, sancțiuni contravenționale unui număr de 16 persoane

Polițiștii locali au aplicat, în perioada 22.12 – 28.12.2023, sancțiuni contravenționale unui număr de 16 persoane

În perioada 22.12 – 28.12.2023, polițiștii locali au aplicat sancțiuni contravenționale unui număr de 16 persoane surprinse încălcând prevederile în vigoare privind respectarea curățeniei pe domeniul public al municipiului, precum și normele de conduită socială.

Astfel, 10 persoane au fost surprinse în timp ce aruncau diverse deșeuri pe domeniul public, pe str. Ion Ghica, pe str. Radu Negru, pe str. Celulozei, pe Calea Călărașilor sau pe Șos. Buzăului, și au fost sancționate contravențional cu suma totală de 10.000 lei.

De asemenea, două persoane care nu au strâns dejecțiile produse de animalele de companie pe B-dul Independenței au fost sancționate contravențional cu suma de 300 lei, fiecare.

O persoană care a tulburat ordinea și liniștea publică în incinta Direcției Finanțelor Publice Locale, situată pe B-dul Independenței, a fost sancționată contravențional cu suma de 500 lei, iar o persoană care a tulburat liniștea celor care locuiesc pe str. Sebeșului, deoarece asculta muzică la intensitate foarte mare, a fost sancționată contravențional cu suma de 1.000 lei.

De asemenea, doi conducători auto, care au parcat mașinile prea aproape de calea de rulare a tramvaielor, pe str. Industriei, împiedicând circulația acestora, au fost sancționați contravențional.

 » Citește toată știrea aici…