Posted inActualitate

În prima zi de Crăciun, polițiștii brăileni au intervenit la 42 de evenimente, 39 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112

În prima zi de Crăciun, polițiștii brăileni au intervenit la 42 de evenimente, 39 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112

Ieri, 25 decembrie a.c., în Ziua de Crăciun, în cadrul acțiunii BLOCADA, desfășurată în sistem integrat, polițiștii și jandarmii brăileni au desfășurat 18 acțiuni și razii pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri. Acțiunile desfășurate au fost menite să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății și s-a intervenit la 42 de evenimente, 39 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112. Au fost aplicate 70 de sancțiuni contravenționale pentru neregulile constatate, în valoare totală de peste 30.000 de lei și au fost reținute un permis de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

În intervalul orar 17:00-21:00, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Însurăței au desfășurat o acțiune pentru prevenirea faptelor săvârșite cu violență, a infracțiunilor stradale și combaterea consumului de substanțe psihoactive. Astfel, au fost legitimate 32 de persoane, au fost verificate 24 de vehicule, fiind testați șoferii cu aparatele din dotare.

În cadrul acțiunii, la data de 25 decembrie a.c., la ora 17:10, polițiștii au oprit în trafic un bărbat de 35 de ani, din comuna Stăncuța, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Stanca, pe DC 15. Fiind verificat în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Totodată, în noaptea de 25 spre 26 decembrie 2023, la ora 01:10, polițiștii Biroului Rutier au oprit în trafic un autovehicul ce se deplasa pe Șoseaua de Centură, dinspre strada Sebeșului, fără a avea luminile de întâlnire în funcțiune. A fost identificat șoferul în persoana unui tânăr de 30 de ani, din Brăila, iar în urma verificărilor efectuate în bazele de date polițiștii au constatat faptul că acesta are exercitarea dreptului de a conduce suspendată.

 » Citește toată știrea aici…