Posted inActualitate

Aproape 500 de persoane legitimate și peste 160 de autovehicule controlate • ProBraila • Stiri Braila

Aproape 500 de persoane legitimate și peste 160 de autovehicule controlate • ProBraila • Stiri Braila

Polițiști au acționat sâmbătă, 23 decembrie, pe raza județului Brăila, în sistem integrat, pentru asigurarea unui climat de ordine publică, prevenirea faptelor cu violență, prevenirea traficului și consumului de droguri, precum și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră. În cadrul acțiunii BLOCADA, polițiștii și jandarmii au desfășurat 18 acțiuni și razii pentru prevenirea și descurajarea faptelor comise cu violență, a situațiilor de risc și pentru combaterea consumului de droguri.

Acțiunile desfășurate au fost menite să identifice și să abordeze în mod eficient orice potențială amenințare pentru siguranța societății. În cursul zilei de sâmbătă, 23 decembrie, s-a intervenit la 45 de evenimente, 37 dintre acestea fiind sesizate prin apel SNUAU 112.

În intervalul orar 18:00-02:00, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila, Biroul pentru Protecția Animalelor, Serviciul pentru Acțiuni Speciale și ai polițiilor orășenești au desfășurat acțiuni și razii de amploare pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale, intesificarea activităților de prevenire și combatere a traficului și consumului ilicit de droguri și reducerea riscului rutier.

Au fost legitimate 477 de persoane, verificate societăți comerciale, precum săli de jocuri de noroc, societăți tip cafe-bar, stații PECO, au fost controlate 169 de vehicule, au fost testați șoferii cu aparatul etilotest și drugtest, controlate corporal persoanele și verificate ATM-urile de pe raza de competență. Au fost aplicate 32 de sancțiuni contravenționale pentru neregulile constatate, în valoare totală de 15.860 de lei și au fost reținute 3 permise de conducere și 3 certificate de înmatriculare.

Azi noapte, la ora 00:40, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Comunal Mărașu au oprit în trafic un bărbat în vârstă de 36 de ani, din comuna Mărașu, în timp ce conducea un autovehicul în localitatea de domiciliu. În urma verificărilor efectuate în bazele de date, polițiștii au stabilit că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

 » Citește toată știrea aici…