Posted inActualitate

TIR înmatriculat în Galați, încărcat cu un îngrășământ care conține nitrat de amoniu răsturnat între Viziru și Cuza Vodă

TIR înmatriculat în Galați, încărcat cu un îngrășământ care conține nitrat de amoniu răsturnat între Viziru și Cuza Vodă

Marți seară, 19 decembrie 2023, în jurul orei 19:00, polițiștii din cadrul Secției 5 Poliție Rurală Viziru au fost sesizați cu privire la faptul că pe DJ 211A, între localitățile Viziru și Cuza Vodă, ar fi avut loc un eveniment rutier.

Polițiștii s-au deplasat la fața locului și din primele date a rezultat faptul că un bărbat, în timp ce conducea un TIR, înmatriculat în județul Galați, încărcat cu îngrășăminte agricole, pe DJ 211A, dinspre localitatea Cuza Vodă către localitatea Viziru, ar fi pierdut controlul asupra volanului și s-a răsturnat în afara părții carosabile. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, iar sacii încărcați cu un îngrășământ care conține nitrat de amoniu s-au răsturnat pe câmp. Deși acest îngrășământ nu prezintă un pericol au fost luate măsuri de siguranță.

Traficul este blocat, urmând a se proceda la descărcarea îngrășămintelor în vederea repunerii pe carosabil a autotrenului.

 » Citește toată știrea aici…