Posted inActualitate

”Ei când premiază pe cineva, o fac din banii noștri, ai contribuabililor, nu din banii membrilor PSD” • ProBraila • Stiri Braila

”Ei când premiază pe cineva, o fac din banii noștri, ai contribuabililor, nu din banii membrilor PSD” • ProBraila • Stiri Braila

După ce în urmă cu mai bine de o săptămână cei doi lideri ai PSD Brăila, primarul Marian Dragomir și președintele CJ Brăila, Francisk Iulian Chiriac, au spus că ei cred că inspectorul școlar general, liberalul Cătălin Canciu, ar fi intervenit la Ministerul educației să introducă în lege o prevedere prin care Consiliul Județean să nu mai poată premia elevii cu rezultate deosebite la concursurile naționale și internaționale sau care au avut media 10 la examenele de la Evaluarea Națională și Bacalaureat, președintele PNL a venit cu o ripostă dură la adresa celor doi.

Popa a spus că președintele Chiriac a ajuns ”un clovn al politicii brăilene”. și devine din ce în ce mai penibil.

”Dacă ei pot spune că unul de la Brăila, care-i inspector școlar, poate să influențeze deciziile Parlamentului, n-am ce comenta. Acea lege a fost votată și de grupul PSD, la îndemnul domnului președinte Marcel Ciolacu. A fost o decizie asumată, în primul rând politic, de Partidul Social Democrat. Eu știu că dumnealui a mai avut în trecut momente în care a avut rătăciri. Nu știu: Are de când să mai plece domnul Tudose la un alt partid sau simte că nu mai e așa bine văzut la centru” a spus Alexandru popa.

Referindu-se la faptul că Legea educație ar interzice Consiliului Județean Brăila să premieze elevii merituoși ai Brăilei, Popa a spus că este o falsă teorie ppentru că alte Consilii Județene din țară au putut finanța.

”Când n-ai făcut nimic în viața ta, când nu știi să faci lucruri, cu siguranță nu poți să faci lucruri nici pentru alții. Dar dumnealui, ca un bun cetățean, ar trebui ca să facă următorul lucru. Să-și strângă consilierii județeni, să bage mâna în buzunar, cum băgăm noi la PNL și nu așteptăm să dăm bani din banii populației.

 » Citește toată știrea aici…