Posted inActualitate

„Noi nu facem ce fac ei” • ProBraila • Stiri Braila

„Noi nu facem ce fac ei” • ProBraila • Stiri Braila

Președintele Consiliului Județean al Elevilor, Andrei Ișar, elev în clasa a XI-a la Colegiul Național Gheorghe Munteanu Murgoci este nepotul subprefectului Loredana Badiu (PSD), iar președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa spune că din acest motiv primarul Marian Dragomir este atât de interesat să-l protejeze de presupuse încercări de a-l schimba din funcție, care ar veni din partea inspectorului școlar general Cătălin Canciu (PNL).

Inspectorul Școlar General a declarat că nici prin cap nu i-a trecut să facă vreun demers în sensul de a contesta alegerile de la Consiliul Elevilor, unde nici nu are vreo atribuție. Același lucru a susținut și președintele PNL Brăila, deputatul Alexandru Popa, după ce primarul Brăilei a declarat într-o conferință de presă că liberalul Canciu „vrea să se intereseze care a fost procedura de alegere la Consiliul Județean al Elevilor și probabil să conteste acea procedură, pentru că nu a putut să-și pună membrii de partid și acolo. Nu știu să vă dau mai multe detalii, dar o să verificăm și noi”.

„Lor le este teamă că acolo unde sunt niște oameni asumați politic, vom face ce fac ei. Cu siguranță nu vom face ce fac ei. Noi nu forțăm pe nimeni să vină la PNL și nu ducem lipsă nici de adeziuni, nici de doritori, nici de oameni care vor să se implice în cauza noastră. Cu siguranță avem echipa necesară pentru campania din anul 2024″ a afirmat Alexandru Popa.

 » Citește toată știrea aici…